POVESTEA NOASTRĂ

Arpy & Zip Band suntem o trupă de cover din Cluj care s- a înființat în primăvara lui 2014. Formula actuală a luat naștere după întoarcerea lui Arpy de la Vocea României ediția 2013 și s-a dezvoltat, în prezent fiind formată din 9 membrii. Acest lucru oferă acestui cover band, un sunet legat, închegat și acreditează astfel rețeta de succes.

Trupa de cover reunește instrumentiști, oameni de muzică cu experiență în domeniu, fiecare aducând plus valoare acestui band. Studiile muzicale, colaborările cu nume cunoscute din muzica românească sau internațională își pun amprenta pe sound-ul cover band-ului. Fiecare membru al trupei Arpy and Zip Band a avut ocazia să își dovedească pregătirea muzicală și experiența în domeniu în cadrul evenimentelor la care a cântat. Dintre numele cunoscute alături de care artiștii acestei trupe au urcat pe scenă îi amintim pe celebrul tenor José Carreras , cunoscutul chitarist Steve Vai, Andra, Horia Brenciu, Tudor Gheorghe, Paula Seling, Desperado, Raoul, Fuego, Compact, Mirabela Dauer, Adrian Sărmășan și mulți alții.

În 2015 am reușit să promovăm la radio și televiziune o piesă proprie . ” Ascultă-ți inima” piesa interpretată de noi a fost o bună bucată de vreme difuzată în rețeaua națională Radio Impuls . In vara lui 2015 alături de tânărul producător de muzică Cristian Tarcea, Arpy a lansat single-ul ” You are”, piesă prezentă timp de mai multe luni în topurile din Turcia și Grecia și de asemenea în topul Radio Impuls România.

În 2018 am revenit cu o altă piesă compusă și produsă de Fly Project ”Weekend” iar videoclipul filmat de către Alex Ceaușu, cunoscutul producător și scenaris. Piesa a fost promovată la toate televiziunile naționale, pe Radio Impuls și Radio Cluj.

În 2022 am pregătit o piesă pentru viitori miri, mai exact pentru dansul lor, ”O nouă viață” compusă și produsă de Alex Pelin, cel care a produs multe melodii pentru cei de la DJ Project, Andia, Lora, Elena, etc.

Am fost invitați în mai multe rânduri la emisiuni recepționate la nivel național pentru a ne prezenta proiectele muzicale și pentru a cânta în cadrul acelor programe TV. Suntem tonici și ne place să creăm bună dispoziție pe care, prin prestația noastră muzicală, să o transmitem mai departe publicului.

Cântăm cu mare bucurie la orice fel de evenimente, pentru a asigura buna dispoziție: nunți, botezuri, evenimente corporate, party-uri private, etc.

Pentru că astfel de petreceri sunt foarte diverse, noi, ” Arpy & Zip Band”, abordăm un repertoriu vast compus din piese vechi și noi, românești și internaționale. În calitate de formație de nuntă din Cluj, am prestat la peste 600 de evenimente de acest gen, reușind să fim sufletul petrecerilor la fiecare dintre acestea.

PORTOFOLIU

Succesul prestației trupei noastre la evenimentele și concertele la care am participat e susținut și întărit de lista bogată de companii , miri și persoane private care se numără printre cei care au ales să apeleze la serviciile muzicale ale trupei și care ne-au dat feed-back pozitiv . Toate aceste elemente ne permit să susținem că suntem o trupă premium și suntem pregătiți la fiecare eveniment să facem pe scenă Show de la A la Z.

ALTE COLABORĂRI

”Rock Filarmonica Oradea”, concert tribute ”Santana” la Teatrul Regina Maria Oradea 1997 și concert tribute ”Beatles” la Cotroceni în 1998.

Dan Andrei Aldea la Danube Rock Festival Galați 2015, Alexandra Ungureanu, Marius Pop (chitară-Smiley) împreună cu ”Desperado” , John C. Marshall, Ben Prevo, Matt Smith, Raul Kusak, Sorin Petrilă, Miklós Orbán, Rareș Totu, Călin Cyfer, Mălin Cristache, Emy Drăgoi, etc (împreună cu ”A.G. Weinberger Band”), Călin Pop (”Celelalte Cuvinte”), Marius Dobra, Alex Mușat, Claudiu Purcărin, András Dutka, Horvath Mircea, Trendler Iosif, Călin Boca, Nicu Lichirie, Alin Pascal (”Alin Pascal Band”), Sergiu Berindei (tobe-”Horea Brenciu Orchestra”), Adrian Sărmășan, etc.

Arpi
Arpy
Solist vocal

Şi-a întărit experienţa muzicală pe scenele câtorva concursuri muzicale televizate, printre care ultima ediție a show-ului ”Fabrica de Staruri” difuzat în România și Republica Moldova în cadrul căruia a fost finalist alături de alți artiști cunoscuți cum ar fi Irina Rimes sau Andi Bănică. A participat apoi la ediţia cu numărul 3, ”Vocea României”. După ediția din 2013 ”Vocea României”, Arpy a fost invitat să cânte în concertul de la Romexpo susținut de fostul său mentor, Horia Brenciu. Nu a fost singura dată când Arpy a cântat alături de Horia, acesta l-a mai invitat pe scenă alături de el și la alte concerte susținute la Cluj. In vara lui 2015, alături de tânărul producător de muzică Cristian Tarcea, a lansat single-ul ” You are”, piesă prezentă timp de mai multe luni în topurile din Turcia și Grecia și de asemenea în topul Radio Impuls România. În anul 2018 am lansat un nou single , ”Weekend”, produs de Fly Records, promovat la nivel național la Pro TV, Antena 1, Antena Star și Kanal D, în cadrul mai multor emisiuni cu audiență. Videoclipul a fost realizat de Alex Ceaușu. Piesa a fost difuzată luni bune de rețeaua națională Radio Impuls ajungând în top 40.

Vlad
Vlad
Bas şi backing vocals

A ales să-şi împartă experienţa şi cu membrii trupei ”Arpy & Zip Band”. Nu puțini au fost artiștii alături de care a cântat.
Fost membru al trupelor: ”King Bee” (Oradea, progressive rock), ”Play Off” (Oradea, jazz fussion), ”Compact C”, ”Costi Cămărășan Band” (Cluj, rock), ”A.G. Weinberger Band” (București, blues, jazz), ”Iulian Canaf Band” (Iași, blues)
În prezent membru al formației ”Desperado” (Cluj, country/southern rock)
Cu ”Desperado” participă la selecția ”Eurovision Song Contest” 2006 şi 2007 alături de interpretul norvegian de origine română Tony Poptămaș, la cea din urmă clasându-se pe locul 2.
”Desperado Plays Eagles”, un proiect cu muzica formației ”Eagles” unde pe lângă membrii formației sunt cooptați și Marius Precup (chitară) și Sorin Filimon (tobe).

Sami
Sami
Percuţie şi backing vocals

Absolvent al Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” acesta a fost cooptat în formaţia lui Steve Vai, pe durata turneului european din 2013. Tot în 2013 a cântat alături de ”Opera Națională Română” din Cluj într-un concert susținut de Paula Seling. De asemenea trei ani mai târziu a facut parte din orchesta care l-a acompaniat pe José Carreras la concertul susținut in 2016 la Cluj-Napoca. În primăvara anului 2017 a făcut parte din orchestra artistului Tudor Gheorghe în turneul său desfășurat în țară. Pe lângă activitatea alături de trupă, Sami este profesor de tobe la ”Voltaj Academy”din Cluj-Napoca.

Răzvan
Răzvan
Chitară

A colaborat cu trupa ”Compact Cluj”, iar în studio a înregistrat alături de Andra şi alţi artişti cunoscuți din tară. A abordat genuri muzicale diferite printre care și jazz-ul . A cântat alături de ”Big Band-ul Gaio” și de asemenea a participat in 2002 cu trupa ”Black Piano” la ”Festivalul Național de Rock, Jazz și Folk” de la Craiova unde au obținut premiul cel mare la secțiunea Jazz. A participat și la evenimente muzicale internaționale cum ar fi ”Festivalul de Jazz de la Korintos”, Grecia.

Sorinel
Sorinel
Tobe

Este colegul care şi-a dorit încă de la început să țină pasul cu cei mai experimentaţi şi chiar reuşeşte să facă acest lucru. A colaborat cu trupa ”Desperado” , cu trupa ”Big Tonez” și a fost de asemenea solicitat să înregistreze în studio alături de instrumentiști cunoscuți cum ar fi chitaristul Nicu Patoi sau cantautorul Adrian Sărmășan.

Deona
Deona
Backing Vocals

Iubește muzica dintotdeauna, așa că de mică a început să meargă la festivaluri de muzică, unde mereu a avut rezultate beton. A participat și la emisiunea televizată ”NEXTSTAR”. Nu demult a intrat în band, ca backing vocalist, da’ zici că dintotdeauna a fost aici. Nu se vede niciodată făcând altceva decât muzică ESTE BUCUROASĂ CĂ MUZICA UNEȘTE OAMENI

Theo
Theo
Backing Vocals

Muzica face parte din viața ei de mai bine de 15 ani, iar din 2021 este backing vocals în Arpy & Zip Band. Până în acel moment a participat la numeroase festivaluri de muzică din România și a susținut concerte prin țară atât cu trupa ”Voltaj” cât și cu ”Voltaj Academy” - Școala de muzică alături de care s-a dezvoltat ca artist și ca om. Pentru tot ceea ce este ea pe scenă.

Soso
Soso
Pian

A terminat secția pian la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” în anul 2014 din care 2 ani a fost și elevul lui Alex. Cânta la mai multe instrumente cum ar fi, chitară, chitară bas, cajon.

Grigu
Grigu
Pian

Student al Facultății de Interpretare secția Pian, în cadrul Academiei Naționale “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Bogdan dorește să își extindă orizonturile muzicale și decide să se avânte în necunoscut, astfel începe studiul muzicii ușoare odată cu intrarea în anul 2017. Folosindu-se de cunoștințele dobândite în cadrul liceului de muzică din Baia Mare și al facultății, reușește să facă trecerea spre muzica pop, rock, RnB, funk sau soul și devine membru al formației Arpy & Zip Band începând cu anul 2018.
În prezent, pe lângă apartenența în cadrul trupei Arpy & Zip Band, Bogdan este profesor de corepetiție la Colegiul de Arte Baia Mare unde este implicat în diverse proiecte alături de elevii colegiului și participă anual cu aceștia la diverse concursuri zonale, naționale si internaționale.
Colaborări notabile:
Bigg dimm a’Band, alături de care participă în diverse proiecte prin țară precum festivalul “Romania Rocks” ediția 2018, unde a împărțit scena cu nume mari ale muzicii românești (Dan Bittman, Cristi Minculescu, Călin Goia, EMAA, Adrian Despot sau Mircea Baniciu), festivalul “Jazz in the Park” 2021 sau în concerte de sine stătătoare organizate de către numita orchestră, precum concertul “Lady in Red” din anul 2018;
Filarmonica Brașov, condusă de dirijorul Remus Grama în cadrul festivalului “Romania Rocks” ediția 2021.

Arpi
Arpi
Vlad
Vlad
Sami
Sami
Răzvan
Răzvan
Sorinel
Sorinel
Deona
Deona
Theo
Theo
Soso
Soso
Grigu
Grigu
previous arrow
next arrow